Pro-beach.

Redan har jag och Wesley fått många förfrågningar från olika håll om att få komma till Brasilien och träna. Jätte kul att det finns intresse och härligt att fler är spontana och vågar och kan följa sina drömmar!

För dem som inte vill åka så långt men ändå vill träna beachvolley kommer vi till våren att arrangera ett beachvolleyboll-läger i Turkiet, Pro-beach Turkey. Jag ser fram emot att vara där i tre veckor och vara tränare samt inspirera människor.

Alla nivåer är välkomna och du kan åka allt från 1 vecka till upp till 3, från den 21 april till den 11 maj. Vårt fokus kommer att vara att ge den bästa träningen vi kan, mindre träningsgrupper med max 6 i varje och mycket uppmärksamhet per person för optimal utveckling. Vårt mål är att när ni åker hem ska ni känna att ni har utvecklats, fått mycket feedback att ta med och känner er sugna för en ny härlig beachsommar.

Spana gärna in vår Pro-beach websida, där ni kan hitta mer information både om träning i Brasilien samt Turkiet.

med varma hälsningar Karin

 

2 thoughts on “Pro-beach.

  1. Wow, Turkey?!? You’re getting famous… pretty soon will be doing it in a bunch of other countries. Congrats to the team (talking about your hubby and the other players involved – I checked out the website). 😉
    Hope you have a great week… oh yeah, and going to Rio is definitely in my bucket list. Someday!
    Hugs

  2. The week is going great. Rio is such a pretty city and since we are staying with my partner it is really nice since she is taking us around to all the places. I love it so fare. 🙂 I believe that Rio on the bucket list is the right way to go. 😉 hugs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *