Corrientes, Argentina.

Efter ca 26 timmars resa, tre byten med flyg samt ca 2 timmar i bil kom vi fram till vår slutdestination i Argentina. Efter att ha njutit de sista dagarna av värmen i Malmö möttes vi av en vinterkyla när vi landade i Buenos Aries. Underställströjan åkte direkt på och stora köldmoln målades upp framför oss när vi andades ut. Lite märkligt att de lägger en turnering på en plats som har vinter om två veckor. Som alltid är det lika för alla och ska det gynna några så borde det ju gynna vikingarna från norr.  🙂

Efter en skön natts sömn på minst 10 timmar har vi nu avnjutit en god hotellfrukost, dock inte lika god som hemma i Sverige och ska vid halv elva dra oss ner till banorna för att känna in sanden.

Länkar hur nu kan följa resultaten läggs upp senare. I morgon börjar det.

Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *