Mental vs. fysisk stress.

Får jag välja mellan att vara helt slut mentalt och helt slut fysiskt så väljer jag helt klart fysiskt. Den känslan när man är så trött att man nästan inte orkar gå upp ur sängen och det gör ont i varje muskel i kroppen, det är en smärta som jag är van vid och som jag vet hur jag ska bemästra. Vila, äta och kanske ett yogapass så blir det bra.

Den här veckan har dock varit annorlunda. Eftersom denna vecka är den enda veckan som jag kommer att vara i Stockholm på ca 1,5 månad har det varit fullt upp. Två sponsormöten har jag varit på, mycket att planera, boka och fixa samt träning på det. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag var i dålig form, för jag har varit helt slut på beachträningarna. Men någon sa till mig att det är minst lika jobbigt för kroppen när man är mentalt trött. Och det har denna vecka bevisat. Pust!

Så nu samlar jag nya krafter denna helg. Tanken var att spela Challenger på söndag i Uppsala, men Nina mår inte så bra så vi väljer att avstå denna gång. För min del känns det bara skönt, då jag istället får en till dag att organisera och det enda jag skulle vilja göra är att ligga på balkongen och titta på molnen.

kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *