BeachCamp Öland.

Ett härligt träningsgäng, på en fin strand. ;)

Ett härligt träningsgäng, på en fin strand. 😉

Jag vill bara passa på att tacka för den underbara veckan vi hade på Öland med BeachCamp! Som vanligt kändes det som utomlands trots att man kan handla all god svenskmat i butiken och stämningen var skön.

Det var väldigt inspirerande att träna alla där och jag njöt av att få dela med mig av den kunskap jag har samlat på mig, samt se hur folk blev bättre och bättre under veckans gång.

Det var även väldigt kul att få förtroendet att hålla ett föredrag i slutet på veckan. Jag valde att ha min egen erfarenhet som bas samt inspirera genom ämnet “Nycklar till framgång”. Föreläsningen kändes bra och jag gillar verkligen att få äran att inspirera människor. Något som jag absolut vill göra mer av. 😉

Tack David och Stiffe för att ni kämpar för att få beachvolleyn att växa! Tack Wesley för att du orkar driva oss mot ännu högre höjder hela tiden! Samt tack även till Nina, Åsa, Fanny och Vickan för en härlig träningsvecka! Sist men inte minst, tack till Birgitta och Eva för den underbara maten vi fick!

kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *