Hårdträning.

Ett av reportaget denna i Skånskan. Jag gillar kommentaren. "Vi känner oss som hemma här i Malmö, trots att vi inte pratar skånska. " ;)

Ett av reportaget denna i Skånskan. Jag gillar kommentaren. “Vi känner oss som hemma här i Malmö, trots att vi inte pratar skånska. ” 😉

Veckan flög fram och det var riktigt skoj att ha de tyska tjejerna som spärring denna. Förutom tuff träning blev det en intensiv mediavecka med intervju för Skånskan, Sydsvenskan samt SVT var där. Allt har ännu inte visats, så ni får hålla ögonen öppna.

Nu på torsdag drar jag ned till Göteborg för att vara där hela helgen och spela NEVZA. Igår fick jag reda på att vi är i alla fall 16 damlag. Toppen!!! Kul att flera svenska lag “vågade” anmäla sig denna gång.

Glöm inte att SVT visar finalen live idag kl. 18.00.

Glöm inte att SVT visar finalen live idag kl. 18.00.

Det blir boende på Rica hotel No. 25 då. Jag ser redan nu fram emot deras goda hotellfrukost, en stor härlig säng samt att hänga i deras mysiga lobby.

Annars var vi och hejade på semifinalerna i EM igår i Köpenhamn. Riktigt häftig stämning och det fick mig att minnas hemma matcherna i UH på Hawaii. Alla i publiken var så involverade och det var en folkfest bara att vara där på plats.

kramar Karin

Ps: Här är länken för att se finalerna. Ds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *