Vinst i NEVZA Oslo.

Vår första vinst internationellt, NEVZA i Oslo.

Vår första vinst internationellt, NEVZA i Oslo.

Vår första internationella titel! Äntligen lämnar vi en turnering som vinnare. Det är en underbar känsla och jag och Nina har nu en ny bragd att lägga till på vår meritlista, 1:a plats i den första NEVZA turneringen som hölls här i Norden.

Jag vet att många av er satt där hemma och titta framför datorn, tack vare att Magnus tog sig ner på plats och visade finalen via volleykanelen. Kul, att hann tog sig tid att visa denna turnering också. Speciellt eftersom jag och Nina inte har varit hemma och spelat så mycket denna sommar.

Om allt går som planerat kommer Sverige och Göteborg att hålla årets andra NEVZA turnering med start den 6:e oktober.

Inte ofta man har tetris som hejar!

Inte ofta man har tetris som hejar!

Jag hoppas verkligen det blir så, för dessa turneringar gynnar verkligen de nordiska spelarna som vill ut internationellt. Om jag har förstått det rätt fick vi 140 poäng var för denna vinst. Samma poäng som om vi hade

kommit 5:a på en Open-turnering eller kvalat in i en Grand Slam. Det är många poäng som definitivt kommer att hjälpa oss i framtiden.

Kul med en helsvensk final! Go Sweden!

Kul med en helsvensk final! Go Sweden!

Nu ska jag njuta av denna härliga helg, för redan på måndag är det träning igen. Många saker fungerade bra under turneringen och ännu är det tusen saker till som kan bli bättre.

Tack för ert stöd!

Stora kramar Karin

Här kan du läsa mer från CEV. 

Här kan du se fler bilder från finaldagen.

2 thoughts on “Vinst i NEVZA Oslo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *