Träningslägret är i full gång.

FotoshootÄntligen känns det som om jag har kommit in i rutinerna för träningslägret. Vårt fokus har varit väldigt bra och det ska bli spännande att se vad detta år kommer att ge.

Utgångspunkten i år är bättre än förra året. Dels har vi ju redan samlat ihop poäng på världstouren för att ha en bättre utgångspunkt, och samtidigt har vi ett årsträning/spel bakom oss.

GymDet känns i kroppen att vi tränar för fullt och åter igen är jag tillbaka med en ca 1-2 timmars vilostund under dagen för att kroppen ska lyckas återhämta sig.

Vi har även tagit kontakt med Dani som jag har jobbat med tidigare här i Brasilien. Hon har hjälpt väldigt många beachspelare och är en otroligt populär dietist här i Fortaleza. Vikten att äta rätt saker, samt att äta rätt saker vid rätt tillfälle är en viktig tegelsten i byggandet av en duktig beachspelare. För min del är det fokus på att äta mer och vid fler tillfällen. Det är faktiskt ganska skönt att ha ett schema och följa och slippa fundera på vad jag ska äta.

Förutom mycket träning håller vi på att knyter kontakten med några nya företag. Håll tummarna att ni kan få höra glada nyheter under nästa månad.

kramar Karin

2 thoughts on “Träningslägret är i full gång.

 1. Hej Karin!
  Hoppas du mår bra! Nu fick jag ju se tv-inspelningen till slut, vad fina slag du har.

  Tänkte bara säga att den site som du länkar till stoppas av min webläsare som en sida som man varnar för. Är det den sidan man ska gå till om man skulle någon gång vilja träna beach-volley i Brasilien? De säger att http://www.pro-beach.com är “dangerous” och att adressen hittats i spam-meddelanden.
  MvH,
  Göran

  • Hej Göran, märkligt jag ska kolla upp detta. Är du intresserad av att komma hit och träna i Brasilien kan du bara höra av dig på ett mail. 😉 kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *