Bye bye Germans. ;)

Den här veckan blev det uppenbart för mig hur viktigt det är att hålla sig skadefri samt frisk. Jag åkte på en förkylning, halsont och lite feber i detta varma land. Ingen stor grej, men det fick mig ändå att missa 3 viktiga träningsdagar. Det är inte ofta jag är sjuk, och jag är glad att det inte var något värre. Nu tar jag helt enkelt helgen och laddar om inför måndagen.

Jag vill också tack Anni och Jana för de tre veckorna som dem har varit här och tränat med oss. Kul med matchträning. ;)

Jag vill också tack Anni och Jana för de tre veckorna som dem har varit här och tränat med oss. Kul med matchträning. 😉

Schemat för säsongen börjar bli tydligare och tydligare och vi kommer att komma hem den 15:e april till Sverige för att packa om väskorna med nya fina SOC-kläder och sedan ge oss ut på världs touren på påskafton. Två turneringar i Kina, sedan Mexico och tillsist Fortaleza står på schemat innan det sedan är dags för EM i Rom om allt går som vi vill. Intensivt, lärorikt och spännande.

Nu har vi alltså ca 6 veckor kvar att finslipa vårt spel, få mer spelträning och förbättra vår serve innan säsongen börjar. Yes!

kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *