Mentalt.

Jag gillar att tänka i de tankarna att: “Är det jag gör just nu det allra bästa för mig?” Förstå mig rätt…

  • Ger det som jag äter den allra bästa energin för att orka med träningen?
  • Sover jag så gott och djupt som möjligt för att få den bästa återhämtningen?
  • Gör jag den bästa uppvärmningen samt tar hand om min kropp för att kunna ge allt på träningen?
  • Samt är huvudet och den mentala biten på plats samt mitt fokus på de saker som ska fokuseras på?

Sanningen är den att det går aldrig riktigt att veta om du optimerar allt på alla plan, men jag gillar känslan av att veta att jag har en plan för att försätta mig i den bästa miljön samt att jag tror på det jag gör.

Jag, Lina och Nina efter ett härligt frukost möte. ;)

Jag, Lina och Nina efter ett härligt frukost möte. 😉

Nu i förgår landade Lina och hennes familj för att vara med oss i två veckor. Det känns jätte roligt att hon kom hit och helt rätt att hon kom just nu. Det är Lina som vi har jobbat mest med på Addinsight. Det är hon som hjälper oss med den mentalabiten, samt gett oss en större insikt i vikten av att lära känna varandra och förstår varandra bättre. Det ska bli väldig spännande att se det arbete vi tillsammans kommer att skapa dessa två veckor. Samtidigt ska det bli härligt att få visa henne mitt andra hem.

kramar Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *