Svenska Mästerskapen på Skrea Strand.

I morgon börjar det svenska mästerskapen som spelas på Skrea Strand i Falkenberg. Det känns härligt att vara på plats i Sverige igen och få ta del av den mest prestige fyllda tävlingen som arrangeras i Sverige. Alla vi som brinner för beachvolleyboll brukar tas oss hit. Seniorerna, juniorerna, de som vill spela mixed samt veteranerna slåss om att få kalla sig “Svenska Mästare” och publiken är trogen och engagerad!!!

Min syrra Åsa och Josias när de vann Mixed SM guld 2010. ;)

Min syrra Åsa och Josias när de vann Mixed SM guld 2010. 😉

För min del slåss jag om mitt 6:e  senior SM-guld. Min beachresa har varit lång och redan när jag var 16 år (-97) var jag med i mitt första SM i Ljungby.  Skrällen blev stor då det blev vinst med Erik (kommer tyvärr inte ihåg dit efternamn) i juniormixen, vinst med Petra Ekblom i juniorklassen och sedan avslutade vi tillsammans våra vinster med en bronsmedalj i senior-SM och det som 16-åring. Tyvärr hittade jag inga bilder på nätet från de tidigare åren, men här kommer några härliga SM-bilder.

Vinst med Naiana.

Vinst med Naiana 2009.

Vinst med Raquel. Denna gång i Malmö.

Vinst med Raquel. inför fullsatta läktare  Denna gång i Malmö.

Vinst med Tora 2011.

Vinst med Tora 2011.

Hur som helst, känns det jätte bra att vara hemma och få ta del av denna turnering. Låt oss njuta av denna beachhelg och få bjuda och bli bjudna på härlig beachvolley!

Besök hos Göran och överlämning av SM pokalen  efter vinsten 2011.

Besök hos Göran på Katrineholms Komun och överlämning av SM-pokalen efter vinsten 2011.

Håll tummarna för i morgon drar det igång! Här kan ni följa hur det går samt jag och Nina uppdaterar även vår Facebook mer regelbundet.

kramar Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *