Brasilien.

Den här veckan blev inte alls som jag hade tänkt mig. Vår resa till Brasilien efter Finlands turneringen blev inställd på grund av strejk av Air Franca. Vi lyckades lösa detta men avresan blev förskjuten så att vi kom fram dagen innan kvalet började.

Jag var otroligt glad att få komma tillbaka till Brasilien. Jag har saknat att vara här. Det var härligt att få krama om mina vänner som jag lärt känna under åren som jag bott här i Brasilien och det kändes som jag var tillbaka på Banco do Brasil. 😉

Tyvärr gick turneringen inte alls som vi ville. Trots att vi hade tusen lägen att vinna matchen mot Venezuela, lydda inte våra kroppar och orken fanns inte där. Besvikelsen var enorm, och för min del var detta nog den tyngsta förlusten på hela året.

Resan gick sedan inte att ändra så nu är vi här i São Paulo tills på söndag då vi åker hem.

kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *