Silver i Oslo.

Jag älskar höstens tights från Stadium. ;)

Jag älskar höstens tights från Stadium. 😉

Nu är vi hemma och tillbaka i vardagen efter en välspelad turnering i Oslo. Efter tre vinster mot två svenska lag och ett danskt åkte vi på förlust i finalen mot ett finskt lag. Alltid lite trist att förlora, men vi får fler chanser denna höst att slå dem. Nu har vi 1 – 1 i matcher mot varandra.

Jag och Nina bodde hos Siri och Hanna, vilket var jätte härligt. Alltid underbart att träffa fina vänner samtidigt som man spelar. Med gångavstånd till banorna och hög mysfaktor på lägenheten var det inget

Glada efter en välspelad turnering.

Glada efter en välspelad turnering.

att klaga på. 😉

Hoppas ni alla har det bra!

kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *