NEVZA i England.

Sist vi var i Bournemouth, England så g det ut så här med vinst i OS-kvalet.

Sist vi var i Bournemouth, England så g det ut så här med vinst i OS-kvalet.

Äntligen har det blivit klart att England blir av och att vi ska dit och spela årets sista NEVZA. Kallt säger arrangörerna att det kommer att bli eftersom hallen inte har någon isolering. På med fleeze tightsen samt underställströjorna. 😉 Det är bara att gilla läget.

Nu har vi lite mer än en vecka kvar av träning här i Brasilien innan det sedan blir dags för spelet där. Det är underbart att få denna proffsträning med hög intensitet samt otroligt bra hjälp av killarna. Vilken lyx, men i slutänden är det ändå upp till en själv att utvecklas.

kramar Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *