Tacksamhet.

Nu drar jag här ifrån Brasilien för denna gång och en enorm tacksamhet slår över mig.

Tillsammans är vi starka!

Med en stark känsla av tacksamhet inom mig blickar jag framåt mot de sista två turneringarna för året.

Med en stark känsla av tacksamhet inom mig blickar jag framåt mot de sista två turneringarna för året.

Denna säsong har verkligen gått i ett och det är så otroligt många människor och företag som har del av vår framgång. Det är så klart att jag önskar att vi skulle ha gjort ännu bättre resultat, det vill man ju allt. Vinna ett poäng till, ett set till, en match till… men det viktigaste i slutändan är att man känner att man har gett allt, varit fokuserad på rätt saker samt är nöjd med sin insats och det är jag. Jag är nöjd med detta år, jag vet svårigheterna vi har gått igenom, jag vet bergen vi har bestigit och jag vet att vi är på rätt väg mot OS!

Jag vill passa på att tacka först och främst våra sponsorer:

Katrineholms Kommun

Sörmlands Sparbank

Muskelbygget

Vitamin Well

Stadium

…samt:

Nordic Wellness

Addinsight 

Svenska volleyboll förbundet

Katrineholms VK

Samsonite

GBC

MBC

…och inte att förglömma alla de människor som har gjort och gör en skillnad för vår satsning:

Eivind Johanson 

Charlott Zsoldos Holistic Health Coach

Lina Hedin på Addinsight 

Aslak Johanson 

Tomek Gnatońsk 

Agnelo, Elias, Dheygo, Oldermar, Pastor

Åsa E, Tina, Sanna

Stefan Krueger

Samtidigt skulle inte framgången komma om inte dessa personer fanns:

Min underbara familj!

Wesley 

Jossan, Mia, Karin, Maria, Hawi

Sist men inte minst vill jag tacka Nina för hennes otroliga insats. Hon är den personen som har fått gå igenom den största förändringen under detta år. Heltidsproffs, nya förväntningar, 110% fokus på beachvolleybollen och en ribba som hela tiden höjs för henne innan hon vänjer sig i sin trygghetszon. Det har inte alltid varit lätt, men jag är imponerad över hur hon har vuxit både som spelare och person och jag vet att vi som lag är mycket starkare idag än någonsin tidigare.

Med en målmedveten som få, har Nina vuxit enormt under detta år.

Med en målmedveten som få, har Nina vuxit enormt under detta år.

Nu ser jag fram emot de två sista turneringarna för detta år. Första NEVZA i Bournemouth i England den 5-7 december och sedan Open i Sydafrika den 9-14 december.

Glädje, tro och kämparglöd blir slagorden efter dessa veckor i Brasilien. 

Kramar Karin 

One thought on “Tacksamhet.

  1. Pingback: Idag åker jag hem | Ninas Beachblogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *