Våga leva din dröm!

I måndags kom jag hem från Sydafrika. Det kändes jätte skönt att vi avslutade säsongen starkt och att det var värt att lägga ned både pengar och tid på att göra ett sista ryck detta år. Allt för att förbättra våra förutsättningar inför nästa säsong.

Våga ta din väg och följ din dröm!

Våga ta din väg och följ din dröm!

Det blev ingen vila för min del. Redan på tisdagen var det full fart och jag hade tre föreläsningar inplanerade i Katrineholmsområdet. Jag hade nämligen diskuterat med Sörmlands Sparbank när jag träffade dem att jag gärna ville nå ut till ungdomarna i Sörmland och dela med mig av min resa i livet samt få dem att följa sin dröm.

Med bankens hjälp tog vi kontakt med rektorerna och erbjöd att jag kunde komma till deras skola för att hålla föredrag. Åldrarna varierade från årskurs 4-6 i Marmorby Skola till årskurs 8 och 9 på Kunskapsskolan. Totalt nådde jag ut till ca 250 ungdomar denna vecka.

Beach.

Det var otroligt roligt att få komma ut till skolorna. Jag minns själv den åldern väldigt starkt och vet vikten av hur viktigt det är med förebilder. De ungdomar som höll på med sport köpte konceptet direkt, men även andras drömmar kändes starkare när jag gick från skolan än när jag kom dit.

Många frågor ställdes dessa dagar, vissa mer relevanta än andra, men alla lika viktiga:

  • Hur gammal är du?
  • Har du pojkvän?
  • När började du spela?
  • Hur förbereder du dig inför en match?
  • Vad äter du inför en match?
  • Vilka är dina förebilder?
  • Vilken Vitamin Well smak tycker du bäst om?
  • Hur lång är du?
  • Vilken är din bästa match?
  • Kan jag få din autograf?

Jag är jätte glad att jag fick denna möjlighet att träffa så många härliga ungdomar och jag kommer absolut se till att göra detta fler gång. USA kanske inte har det bästa tänket med allt, men jag gillar attityden att alla kan bli presidenter. Jag önskar vi såg mer av den här attityden hemma i Sverige.

Allt är möjligt! Tro på dig själv! Våga leva din dröm! 

Ha en underbar helg!

kramar Karin

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *