Organiserade träningar på IP i Malmö.

Till sommaren kommer vi ha vår bas i Malmö under två månader för att underlätta resande samt få bästa träning. Förra året höll vår stab organiserad träning för mest MBC folk men även andra som spelar beachvolleyboll. I år kommer vi göra ett liknande upplägg. Läs nedan om det är av intresse.

mvh Karin

Sommarträning Malmö 2015

Efter förra årets succé på IP är vi tillbaka för att hålla organiserade sommarträningar i Malmö från den 1 juni till den 27 juli.

Sommarträning Malmö

Många av er känner redan till tränarna. Wesley Pinheiro som höll i träningarna i MBC under hösten 2013 kommer att vara tränare tillsammans med den brasilianska Elias, som många av er lärde känna förra året. Till deras hjälp kommer även Sebastian Åkersson från MBC att vara tränare.

 

Wesley har meriter som tränare till svenska damlandslaget samt tidigare tränare av det brasilianska topplaget Larissa/Juliana.

Jag och Nina tillsammans med Wesley och Elias efter SM-guld vinsten.

Jag och Nina tillsammans med Wesley och Elias efter SM-guld vinsten.

Till sin hjälp kommer han att ha Elias. Elias har jobbat med Larissa och Juliana i 8 åren. Han har levt för volleyboll, har ett stort hjärta och kan otroligt mycket. De som tränade förra året på IP, besökte oss här i Brasilien i år eller förra året har lärt känna Elias.

Träningsupplägget är liknande som ni har på hösten, våren och som vi hade förra året. Två träningar i veckan med max 7 spelare i varje grupp.

Totalt kommer det bli en kostnad på 1200 kr per period per person. Eftersom efterfrågan förra året var väldigt stor är det tänkt att vi kör på två banor på IP.

Coacherna kan träna 8 grupper i veckan, med max 7 i varje grupp, tidpunkt måndag – torsdag på eftermiddag – kvällstid. Detta ger oss en maxantal på 56 person.

För att vi ska kunna organisera detta behöver vi veta vilka som är intresserad.

Skicka ett mail till sommartraning2015@hotmail.com innan den 1 mars. Det är först till kvarn som gäller, men anmälan är inte bindande innan ni har sett grupperna.

Namn:

Beachnivå(Sats 1, Sats 2, Sats 3 eller Sats 4): 

Vill träna period 1 (1 juni – 27 juli):

Vill träna period 2 (29 juni – 25 juli):
Med varma hälsningar Karin Lundqvist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *