Underbara kusin.

Nu har jag varit borta från internet ett tag och som vanligt är det min kära pappa som påpekar att nu har dina fans fått vänta alldeles för länge på några uppdateringar. Bättring är på ingång kära pappa nu när energin har återvänt. 😉

Njuter under ett parasoll.

Det känns jätte bra att vara tillbaka i Brasilien. Livet här är väldigt enkelt. Träna, äta och sova samt njuta av vad Brasilien har att ge emellan åt när energin räcker till.

Fina kusinen.

De första två veckorna hade jag den stora äran att han min yngsta kusin på besök. Det var andra gången hon tog möjlighet att hälsa på mig på dessa breddgrader. Två veckor av skratt, prat samt nystart på träningen.

Fina kusin.

Hon är helt underbart och får mig och Wesley att må ännu lite bättre. Precis sådana människor som man ska omge sig med. Hon hänger på allt, träning som allt annat. Hon uppskattar att leva samt har otroligt lätt för skratt!

Dream Team

Tack Mikaela för att du kom och förgyllde min och Wesleys tillvaro här i Brasilien!

Beach fight.

Kramar Karin

 

One thought on “Underbara kusin.

  1. “Har du tagit med henne ut och dansat?”
    “Nää men jag har tagit henne till gymmet…”
    Haha, bästa kusin! Saknar dig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *