1/3 avklarad.

Tiden flyger verkligen fram och nu är 1/3 av träningslägret här i Brasilien avklarat. Jag tänkte jag kör en liten snabb sammanfattning av tiden här nedan:

Hälsa

Efter att ha varit sjuk under Sydafrika samt julen är det helt underbart att nu åter få känna mig frisk igen och känna att kroppen mår bra. Hälsan är verkligen prio 1 och betyder otroligt mycket!

Jag fortsätter att fokusera på att få in mig bra mat, ta alla vitaminer samt prioritera sömnen för att få den bästa återhämtningen. 😉

***/*****

Hälsan är A och O för att njuta av livet.

Hälsan är A och O för att njuta av livet.

Styrka

Från att ha vägt under min normal vikt när jag kom hit, 72 kg. Har jag nu gått upp två kilo och om inte allt, så väldigt mycket av det i muskler. Det är en otrolig känsla att vara explosive och snabb i sanden och att kunna ta sig dit man vill så fort man vill.

Pablo, vår nye fystränare, gör verkligen sitt jobb med oss på gymmet och jag är grymt nöjd och ser fram emot vart detta kommer att leda till.

*****/*****

Styrketräning – spana in denna video.

Beach

Efter en lugn start de första veckorna är vi nu framme i full fart. Skönt att känna att vi fortsätter att bygga från nivån vi var på förra året, Riktigt kul att kunna höja ribban ytterligare.

Vi är på rätt väg och något som jag gillar skarpt förutom hur spelet tar form, är vårt fokus samt vår kommunikation.

****/*****

Mentalt

Under julen var jag väldigt trött mentalt efter en lång säsong med många svängar. Nu känner jag dock att jag har landat samt har mer kraft och energi. Även detta är väldigt skönt och jag har insett att man måste prioritera i livet. Det går inte att hinna med allt. Men däremot så löser sig allt alltid. 😉

*****/*****

Beachen.

Glädje

Glädje är ett av det stora fokuset för året. Spelar du med glädje, tränar du med glädje och är du trött med med ett leende på läpparna får du omedvetet mer energi samt gör bättre ifrån dig. Glädjen har varit stor och jag gillar det!

****/*****

kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *