Matchträning.

Den här veckan drog vi igång med matchträning på riktigt inte bara mot killarna som vi har på andra sidan under träningarna utan mot andra brasilianska spelare. Det finns många bra lag att spela mot, den brasilianska touren håller igång för fullt, och brasilianarna har därför en bra matchrytm redan i kroppen.

USA

 

Det är alltid lite speciellt att spela match. Ett annat tänk än att bara stå och repetera slag. Vi vann hälften av dem set vi spelade och det härliga är att många saker har gått framåt. Mottag, pass satt som det skulle och vi touchade otroligt mycket i block/försvar. Nu har vi ca en månad på oss att komma in i matchtänket samt hitta rytmen innan det är dags för OS-kval i Baden, Österrike.

kramar Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *