Svar på tal.

Mindre än tre veckor kvar nu på detta träningsläger i Brasilien och igår fick vi svar på tal att vi inte kommer att komma med till VM. Reglerna blev ändrade sent förra året, så inga resultat från detta år räknas trots att VM först spelas från den 26:e juni. Wildcarden blev officiella nu dagarna och vi var inte nämnda där. Trist, absolut, men det jag samtidigt är väldigt glad över är utveckling som sker för laget.

Fokusera på det man kan påverka är mottot!

Foto från stranden, innan träningen. ;)

Foto från stranden, innan träningen. 😉

Veckan som kommer ska vi börja spela lite mer matcher mot andra brassar. En otrolig lyx att vara omringad av massor av bra lag och kul att ha denna möjlighet till spel. Jag ser fram emot de utmaningar som vi kommer att ges och att få svar på tal om vad som fungerar bra och vad vi behöver förbättra ännu mer.

Stor kram Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *