Vi ser vad vi känner till.

Efter veckan som var, har det varit mycket snack på sociala medier om vilken färg denna klänning egentligen har blå/svart eller vit/guld. Jag trodde det var något av ett skämt först, eftersom jag såg den i skimrande guld och vitt och inte kunde förstå hur någon kunde se det på något annat sätt.

Vilken färg är denna klänning?

Vilken färg är denna klänning?

Jag läste sedan en väldigt intressant artikel om att färgen blå är en väldigt ny färg i vår historia. Hur ska man kunna beskriva något om man inte vet att den fanns? Endast Egypterna lyckades skapa den blå färgen och därför var de de första som även skrev om den. Jag inser att detta inte förklarar varför jag inte kan se klänning som blå idag, men ändå otroligt intressant fakta.

Vårt kontor med härliga människor.

Vårt kontor med härliga människor.

Mina tankar gick direkt till vår vardag och hur jag själv är fokuserad och ser på det som jag vet om, har kunskap att förstå och har fokus på. Först när kunskapen och förståelsen finns inom mig, kan jag ta till mig den nya informationen. Det är därför jag uppskattar otroligt mycket att läsa och vidga min kunskap för att utveckla mig själv.

Jag passar även på att tacka Siv som var här och tränade med oss i 6 veckor. Jag älskar när folk mår bra och hon sken verkligen av att vara här!!!

Jag passar även på att tacka Siv som var här och tränade med oss i 6 veckor. Jag älskar när folk mår bra och hon sken verkligen av att vara här!!!

Nu är det dags för en ny vecka av träningar, bokningar av biljetter, analys av ekonomin och lite annat. Med tanke på att vi nu har kört på intensivt ett bra tag, tar vi denna vecka lite lugnare på gymmet för att kroppen ska få återhämta sig och sedan kör vi full fart igen.

Ha en underbar vecka!

kramar

One thought on “Vi ser vad vi känner till.

  1. 1a5Hej,Ja z kolei nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym słowem kluczowym RETURN. Czy na przykład nie mógłbym po prostu zamiastint wartosc = punkt.dajX(); (pobiera z klasy Punkt zwnócorą wartość x), napisać w ten sposób:int wartosc = punkt.x;? Jaka jest różnica w tym? Po kompilacji mam taki sam wynik przy wydruku.Bardzo dobry kurs uczę się na nim języka od podstaw!31

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *