Guldåret 2015 – uppdatering 4.

Varje månad skickas en uppdatering ut till alla våra sponsorer samt personer som stöttar oss. Denna månad tänkte jag att ni också skulle få ta del av utskicket.

Nu på fredag drar säsongen igång med vår första turnering som är OS-kvlaet i Baden, Österrike. Vi är hungriga för att spela och har lagt en bra förrsäsongsträning bakom oss. Kunde vi har gjort något annorlunda? Säkert…men vi har gett allt och tagit den väg som vi tror på.

Karin/Nina

Vi känner oss starkare än tidigare och har lagt många timmar i sanden bakom oss. Vårt fokus är nu att njuta av resan, att spela med glädje och att bli det bästa lag vi kan bli. Man kan bara påverka sig själv och det är där vi kommer att ha vårt fokus, på den egna sidan.

Karin/Nina

Let´s go Sweden! 

Med snygga kläder från SOC, med bra produkter från muskelbygget samt med vitamin well som håller oss friska är vi nu beredda att bege oss ut i världen för att slåss mot alla andra lag. 😉

Just nu: 

Träningsläger i Turkiet med BeachXP, 1-2 maj OS-kvalet i Baden.

Majmånad: 

OS-kval 1-2 maj

Turkiet träning med BeachXP,  3 – 10 maj

Pressträff 11 maj

Open WT Prag 20-24 maj

NEVZA Odeense Danmark 23-25 maj

Grand Slam WT Moskva 26-31 maj

Media: 

En fin artikel i aftonbladet och en timmes lång podcast med Nina om vår satsning.

Pressträff: 

För er som är i Stockholm hade det varit jätte kul om ni ville komma på vår pressträff som är på HiQ´s takterass mitt i stan den 11 maj kl. 14:00.

Karin/Nina

Together we are strong! 

med varma hälsningar Karin samt Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *