Tack alla underbara människor för att ni förgyllde min tid!

Tiden flyger verkligen fram och nu går dessa tremånader till sitt slut. Vilken härligt tid det ha varit. Massor av bra träning, jätte mycket härligt folk som har kommit och gått, mycket mys med katterna, god mat och många goda skratt. 😉

Här är en del av gänget. Både våra underbara killar samt härliga spelare.

Här är en del av gänget. Både våra underbara killar samt härliga spelare.

Fler härliga gängbilder efter all träning.

Fler härliga gängbilder efter all träning.

Jag vill passa på att tacka alla som har varit här och tagit del av träningarna i Brasilien.

Tack för att ni kom och besökte oss här i värmen.

Er träning hjälper oss att nå våra mål och jag vill att ni ska veta detta. Samtidigt har jag njutit av den härliga energi som har funnits kring banan oavsett tidpunkt.

Vårt kontor med härliga människor.

Vårt kontor med härliga människor.

Vårt kontor....

Vårt kontor….

Det är inte alltid det händer. Men det var så många av er som inte ville åka hem denna gång, som hade en av era bästa resor i livet och jag älskar när jag ser att folk mår bra! Det är en så härlig känsla att veta att vi gör något som höjer livskvalitén hos många.

Sann glädje!

Sann glädje!

Min härliga kusin som var på besök.

Min härliga kusin som var på besök.

Jag ser fram emot att se denna kille igen i BeachXP Turkiet. Riktigt duktig spelare med ett enormt hjärta!

Jag ser fram emot att se denna kille igen i BeachXP Turkiet. Riktigt duktig spelare med ett enormt hjärta!

I morse tänkte jag annars nyttja att jag kunde sova ända till 7:30, men vid 7:00 tyckte katten Bella att nu får det räcka med sömn. Efter ett intensivt jamande vid med huvud bestämde hon sig för en mer dramatisk väcknings-metod och gick och bet mig lite lätt i rumpan. Ha ha ha, lika bra att ge med sig och ge henne den uppmärksamhet och kärlek som hon hade väntat på i “en evighet”.

Den skyldiga till alla väckningar. Jag önskar att jag kunde ta med henne nu till Sverige.

Den skyldiga till alla väckningar. Jag önskar att jag kunde ta med henne nu till Sverige.

Dags att börja packa väskan och fixa det sista för i morgon bär det av mot kallare breddgrader.

Många timmar spenderade i sanden. ;) Precis som det ska vara.

Många timmar spenderade i sanden. 😉 Precis som det ska vara.

kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *