Välkommen till laget HiQ.

Utan våra sponsorer skulle jag inte kunna leva denna dröm och göra den satsning som jag gör. Att varje dag kunna fokusera 100% på träning och spel för att bli en så bra beachvolleybollspelare som möjligt och få representera Sverige, det känns helt enormt. En vardag som jag uppskattar och är oerhört tacksam över.

Välkommen till laget HiQ!

Välkommen till laget HiQ!

Nu i veckan blev det klart att företaget HiQ även hoppar på tåget. Otroligt spännande!

HiQ är ett företag som jobbar med att göra livet enklare för människor genom att använda den senaste tekniken. 

HiQ

Vad som är spännande med HiQ är att vi tillsammans gör en insats för Beachvolleyboll MOT cancer samtidigt. Det känns så rätt och jag är otroligt stolt att vi har lyckats få fram detta koncept. Mer exakt berättar jag efter den 11 maj då vi kör en presskonferens i Stockholm.

beachvolley MOT cancer

Tillsammans kan vi göra en skillnad.

Tillsammans kan vi göra en skillnad.

kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *