Sverige.

Nu är vi hemma igen i vackra Stockholm. Trots att det är under 10 grader varmt, samt att regnet öste ned när vi landade på Arlanda känns det underbart att få andas frisk luft samt att få träffa familjen. Det här blir vår andra vecka som vi är hemma i år och jag kan knappt bärga mig till att få träffa syskonbarnen på torsdag samt besöka det nya tillskottet till vår familj nu i dagarna.

Låter mig presentera "Buttermilk" som var hos oss och åt och kurrade varje dag. En trevlig glädjespridare.

Låter mig presentera “Buttermilk” som var hos oss och åt och kurrade varje dag. En trevlig glädjespridare.

Idag är vi lediga från träningen och min kropp njuter av att bara få vara. Det var många och intensiva dagar av bra träning i Turkiet med BeachXP. Massor av underbara personer gjorde att jag har ett stort leende på läpparna när jag tänker tillbaka på dessa tre veckor.

Härligt att vara omringad av dessa människor. Stolt att vara en del i laget tillsammans med dem.

Härligt att vara omringad av dessa människor. Stolt att vara en del i laget tillsammans med dem.

 

Jag ser redan fram emot att åka tillbaka till hösten för två veckors läger under oktobermånad. Då ser jag fram emot att hålla föredraget igen för fler personer, samt ge  fler träning tillsammans med Nina och Wesley. Kanske lite fler människor från Sverige åker med då? För hittills har jag mest fått prata norska, danska och finska, en bra utmaning för mitt spåk-öra och jag erkänner att jag har stor utvecklingsmöjlighet på detta område. 😉

Jag fick den stora äran och spela turneringen med denna talang. 15 år och orädd som få. Otroligt rolig dag och vi får se upp om några år, för då kommer hon och hennes kompisar spela på världs touren. ;)

Jag fick den stora äran och spela turneringen med denna talang. 15 år och orädd som få. Otroligt rolig dag och vi får se upp om några år, för då kommer hon och hennes kompisar spela på världs touren. 😉

Nu i eftermiddag är det dags för vår första gemensamma presskonferens. Spännande!

kramar

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *