Back to Hawaii.

Tre år i mitt liv bodde jag på den underbara ön Oahu som är mer känd som paradisön Hawaii. Jag spelade där för “University of Hawaii” mitt “junior” och “senior” år. En underbar tid på en underbar plats.

University of Hawaii

               University of Hawaii

Jag har saknat Hawaii och äntligen har möjligheten dykt upp att få komma tillbaka dit. Istället för att vara i Brasilien som vi har varit de sista 10 åren kommer vi att tillbringa januari, februari och mars på Hawaii.

Pacific islands of Hawaii

           Pacific islands of Hawaii

Jag ser verkligen fram emot att få komma tillbaka till den underbar stämning som finns på ön. Att kunna vandra upp till ett vattenfall på sin lediga dag, att få njuta av solnedgången där solen går ner över havets horisont samt att få träna på en av de finaste stränderna i världen.

Vackra Waikikii.

                        Vackra Waikikii.

Vi tar med samma koncept som vi har haft i Brasilien – ett träningsläger för de som uppskattar vår träning, som vill utvecklas till bättre spelare samtidigt som man kan njuta av omgivningen och flyttar den helt enkelt från Fortaleza till Waikikii.

De stora havssköldpaddorna.

             De stora havssköldpaddorna.

Det känns som en spännande utmaning och jag och Wesley är väldigt förväntansfulla och glada över denna omväxling.

Jag hoppas många av er hänger med på denna resa med oss!  Mer info kommer inom kort. 

kramar Karin 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *