Swedish Beach Tour – Helsingborg – Fria Bad.

Denna helg var det premiär för Swedish Beach Tour i Helsingborg nere på Fria Bad. Fullt med folk och stekande hetta! Precis som det ska vara på Swedish Beach Tour. Helt otroligt!

HelsingborgSBT

Eftersom Nina fortsätter sin rehab under juli månad kommer jag att spela med lite olika partners på Swedish Beach Tour under tiden. Det är lika bra att göra det bästa av situationen och jag njuter att få ta del av denna tour. Mitt mål är att utveckla mig själv samtidigt som jag kan dela med mig av min erfarenhet till mina partners och förhoppningsvis lyfta dem till en ny nivå.

helsingborgSBT

Det är alltid lärorikt att spela med olika spelare. Vad som kan höja någon kan stjälper någon annan. Spännande! Tina är hur som helst grym att spela med och vi är nu redo för semi i morgon kl. 10:00.

helsingborgSBTfriabad

Matcherna visas även live. Gå in på denna länk. Du får betala 199 kr men då får du se alla matcher på touren denna sommar.

helsingborgSBT2 Kramar Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *