Vinst Örebro Swedish Beach tour.

Det var några härliga dagar i Örebro vi fick nu i helgen. Det blev vinst efter att ha slagit Kajsa/Sandar och Camilla/Tadva två gånger. Ett väldigt bra event av Örebro och jag hoppas vi får komma tillbaka nästa år!

Spel Örebro.

Spel Örebro.

Det var vår första turneringen tillsammans, jag och Anne-Li Rinnisland. Kul och intressant att spela runt lite denna sommar med olika partners, att få se deras styrkor samtidigt som jag får dela med mig av min erfarenhet.

Anfall av Anne-Li.

Anfall av Anne-Li.

Jag fick även jätte mycket tid med familjen dessa dagar. Det tog ca 1 timme att köra mellan Örebro och Katrineholm, en väg då jag och pappa endast fick in P1 på radion. Intressant att ena dagen lyssna på någon sommarpratare, nästa ett reportage om hur det är att jobba i modevärdet för att en annan gång höra om livets allvar. Underbart att ha pappa på plats, men bäst var så klart att få krama och busa med alla småtroll hemma hos Anna. Också väldigt roligt att Åsa´s lilla Benjamin var och hejade för första gång i hans liv. 😉

Väldigt kul att vara tillbaka framme vid nät. ;)

Väldigt kul att vara tillbaka framme vid nät. 😉

Nu laddar jag om batterierna, packar ur lägenheten i Malmö och på torsdag börjar svenska mästerskapen på Skrea Strand tillsammans med Anne-Li.

Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *