SM-GULD!

Mitt 7:e SM guld!

Mitt 7:e SM guld!

Igår vann jag mitt 7:e SM-guld i beachvolleyboll. Denna gång tillsammans med Anne-lie Rinnisland. Det blev en stabil turnering då vi inte förlorade ett enda set. Alla väder fick vi uppleva dessa dagar, med regn i första matchen, blåst och storm under den andra dagen och solsken och härlig sommar under finaldagen.

Spel i alla väder.

Spel i alla väder.

Över 400 lag deltog på detta event. Allt från tremanna för de yngsta upp till veteran 50+. Imponerande att samla alla de som älskar beachvolley på ett och samma ställe under samma vecka.

Nätduell på sidobanorna.

Nätduell på sidobanorna.

SM är alltid speciellt att spela, mer prestige än de andra turneringarna och det är stort att titulera sig som bäst i Sverige. Självklart är jag väldigt glad över detta guld. Det var härligt att känna glädjen under matchen, att få tända till och vara i zonen då man inte bryr sig eller lägger märkte till allt runt omkring.

Högst på pallen.

Högst på pallen.

Efter matchen gick jag in på spat och duschade av mig samt reflekterade över allt som hade skett under dessa dagar. Alla matcher som hade spelats, alla härliga personer som jag hade mött samt allt slit som alla runt omkring hade lagt ned för att detta mästerskap skulle gå av stapel.

EM i Klagenfurt med Nina. Gruppvinnare.

EM i Klagenfurt med Nina. Gruppvinnare.

Tankarna om att jag inte alls skulle ha varit här flög genom mitt huvud. Jag och Nina skulle ju vara ute på världs touren och spela och just denna helg tänkte vi ta repris på EM i Klagenfurt där vi skrällde för några år sedan. Men så är det, man kan inte kontrollera allt.

Guldmedalj säljes till högst bjudande.

Guldmedalj säljes till högst bjudande.

Samtidigt gick mina tankar till Stefan Stiffe Bernholm, som jag kramade om efter förra SM-guldet och gav min medalj till på Söder sjukhuset. Hade jag kunnat hade jag gett denna medalj till honom igen. Kanske är det någon där ute som vill köpa den. Självklart skänks pengarna till Beachvolley MOT cancer. Det hade värmt mitt hjärta. Hör av dig till mig så skickar jag den på posten.

kramar

2 thoughts on “SM-GULD!

  1. Grattis och har lagt ut din text på EVS Support o skrev hur du fick fram hur starka mina känslor för Volleybollen o Volleybollfamiljen är så jag fick tårar i ögonen =)
    /Kram Kimme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *