Spike for Peace – silver

Nu är jag hemma igen i Malmö och förbereder mig för en vecka med nya utmaningar. Vilka underbara dagar jag och Anne-Lie hade tillsammans i Filippinerna. 😉

Vi avslutade tillsist med en silvermedalj runt halsen.

Vi avslutade tillsist med en silvermedalj runt halsen.

Från första stund jag fick inbjudan till Spike for Peace vill jag åka. Magkänslan var positiv och jag såg verkligen fram emot detta äventyr samt blev otroligt motiverad för att träna bra inför turneringen samt att spela bra där.

Hittills har jag och Anne-Lie en bra statistik när vi spelar utomlands. Två turneringar med två pallplatser. ;) Här från vinsten i Sotji.

Hittills har jag och Anne-Lie en bra statistik när vi spelar utomlands. Två turneringar med två pallplatser. 😉 Här från vinsten i Sotji.

Resan kunde ha slutat redan innan den började i och med att Anne-Lies pass skulle gå ut inom 5 månader. Ett provisoriskt pass fick snabbt fixas, men trots det höll vi inte på att få gå på planet från Köpenhamn till Singapore. Risken att fastna i passkontrollen i Manila var nämligen stor trodde dem. Efter en stund, som kändes som en evighet, blev vi påsläppta på planet med klartecken från Filippinerna och kunde andas ut.

Nu hemkommen med en stor jetlag, är känslan fortfarande lika positiv.

God mat

Leenden

Härliga människor

Genuina människor 

Många intressanta samtal 

Silvermedalj 

Bra spel 

Glädje

Skratt

Dessa är några av orden som sammanfattar dagarna. Jag har nu kommit hem med ett större lugn och känner att jag är tillbaka på banan igen! Jag ser framemot denna vecka som är fylld av föreläsningar på skolor runt om i Katrineholm. Temat “Våga leva din dröm” samt fylla barnen med en känsla av att “YOU ARE AWESOME“!

Tack för denna vecka som var!

Tack för denna vecka som var och tack alla Ni som har hejat och stöttat oss här hemifrån! Det värmde!

Hoppas ni alla har haft en härlig helg! 

Kramar Karin 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *