Mahalo!!!

Tack denna gång för Hawaii.

Aloha spirit

Det är få platser på jorden som får mig att må så bra som jag gör på Hawaii. Det går liksom inte att misslyckas. Värmen, den vackra naturen, havet och vågorna samt människorna som bor där på ön.

Rainbow

För mig är Hawaii en plats där personerna står med båda fötterna på jorden och där  familjen prioriteras och värdesätts först. Gemenskapen samt gruppen är viktigare än individen. En värme och kärlek sprids lätt till oss alla.

Play 4 Life

Träningslägret som vi hade blev grymt. Härliga människor som jag är jätte glad att jag fick möjligheten att lära känna dessa underbara människor mer. En ära att få denna kvalitét tid tillsammans där jag fick möjlighet att lära dem mer om beachvolleybollens tankar.

Hiking

Veckorna bestod av att gå upp i mörkret, sätta upp nätet till soluppgången och sedan fokusera på beach på morgonen. Slappa lite på stranden, leka i vågorna och sedan utforska ön. En perfekt balans av jobb och fritid.

Waikikii

Nästa resa blir Brasilien innan det är dags för vårens läger i Italien.

med varma hälsningar Karin 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *